تنور گازی ایلکانا
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه ی پیشمه ترکمنی + ویدئو اختصاصی

طرز تهیه ی پیشمه ترکمنی

طرز تهیه ی پیشمه ترکمنی

طرز تهیه ی پیشمه ترکمنی یا بیشمه که یک شیرینی بسیار خوشمزه ترکمنی می باشد یا یک نوع نان محلی ترکمنی نیز می توان گفت هست که از نظر طعم و مزه بسیار شبیه پیراشکی یا گوشفیل می باشد. اما از نظر معنی لغت ترکمن ها به هر چیز پختنی بیشمه می گویند. این شیرینی از آرد و شکر و تخم مرغ تهیه می شود. و در روغن داغ سرخ می شود و جزء سوغات محلی آنها محسوب می شود.

پخت نان در میان ترکمن ها تاریخچه بسیار قدیمی دارد و مردم این منطقه احترام خاصی برای نان قائل هستند. رسپی متفاوتی برای شیرینی پیشمه وجود دارد با شیر یا ماست و یا بیکینگ پودر یا خمیر مایه تهیه می شود. امروزه که تهیه نان و شیرینی در خانه ها رواج پیدا کرده است چه خوب است که ما با پخت شیرینی هر منطقه از ایران عزیز و با فرهنگ آنها و غذاهای سنتی آنها آشنا شویم. امروز در بلاگ ایلکانا طرز تهیه ی پیشمه ترکمنی خوشمزه با شیر را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه پیشمه

  1. شکر ۱ لیوان
  2. شیر ۱ لیوان
  3. تخم مرغ ۲ عدد
  4. آرد به مقدار لازم
  5. کره ۱ ق غذا خوری
  6. گلاب ۱ ق غذا خوری
  7. بیکینگ پودر ۱ ق غذا خوری
  8. وانیل و پوست پرتقال به مقدار لازم

 

طرز پخت پیشمه خانگی

 

طرز تهیه پیشمه ترکمنی

مرحله اول : همزدن تخم مرغ

ابتدا کمی آرد را الک کنید و کنار بگذارید. در این دستور چون باید در حدی آرد بریزید که بدست نچسبد و خمیر را بتوانید در دست شکل دهید. مقدار دقیق آرد گفته نشده است زیرا ممکن است بسته به آرد شما کمی بیشتر یا کمتر آرد بخواهد. ابتدا کره را ذوب کنید و به همراه شکر داخل یک کاسه ریخته و به آن تخم مرغ ها را به همراه وانیل و کمی رنده پوست پرتقال اضافه کنید و بمدت ۵ الی ۷ دقیقه با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.

 

مرحله دوم : افزودن شیر و آرد

شیر و گلاب را به ترتیب اضافه می کنیم و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست بیاد. حالا نوبت اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر است مقداری آرد را کنار دست خود قرار دهید و مقداری را به همراه بیکینگ پودر اضافه کنید باید در حدی آرد اضافه کنید که یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد ممکن است خمیر کمی به دست بچسبد اشکال ندارد ولی بیش از حد آرد نزنید که سفت می شود این خمیر پیشمه نیاز به استراحت ندارد.

 

مرحله سوم : سرخ کردن پیشمه

داخل یک شیرجوش روغن بریزید تا داغ شود سپس به اندازه گردو از خمیر بردارید و در دست گرد کنید برای سهولت در سرخ کردن پیشمه وقتی آنها را گرد کردید کمی روش را فشار دهید تا راحت تر بتوانید سرخ کنید. بدین ترتیب تمام خمیر را درست کنید و داخل دستمال روغن گیر قرار دهید و به دلخواه روی آن را تزئین کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه پیشمه

  1. >> حتما باید حرارت در حین پخت بسیار ملایم باشد تا مغز پخت شود.
  2. >> زیاد کره نریزید و فقط همان ۱ ق کفایت می کند زیرا روغن جذب نمی کند.
  3. >> یک شیرینی پیشمه عالی و با کیفیت باید سطح روی آن ترک بخورد.
  4. >> برای پوست پرتقال فقط سطح پوست را رنده بزنید قسمت سفید باعث تلخی می شود.
  5. >> مقدار شکر گفته شده یک شیرینی متعادلی را به پیشمه می دهد اگر شیرین تر دوست دارید می توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
  6. >> می توانید برای لطافت بیشتر خمیر نصف شیر و نصف ماست بریزید یعنی جمع هر دو ۱ لیوان شود.

 

ویدئوی طرز تهیه ی پیشمه ترکمنی همراه با طریقه ی سرخ کردن

 
همچنین ببینید

خط تگ هاطرز تهیه نان کروسان خانگی با مغز شکلاتی با تمام نکات ریز و درشت

خط تگ هاطرز پخت نان بربری با خمیر مایه خونگی در تنور گازی ایلکانا + ویدئو

خط تگ هاپخت چیز کیک ژاپنی با بافت بسیار نرم و لطیف در تنور گازی خانگی

خط تگ هاطرز پخت کلوچه خرمایی خانگی دزفولی نرم و ترد در تنور گازی + ویدئو

 

 

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*

جواب سوال‌هاتون رو می‌تونید در زیر پیدا کنید. در غیر اینصورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالاتتون جواب می‌دهیم.
شرایط کسب امتیاز از طریق ثبت نظر چیست؟
شما می توانید پس از دریافت سفارش، نظر خود را در رابطه با محصول خریداری شده در ایلکانا بنویسید. پس از تایید نظر شما توسط کارشناسان ایلکانا، امتیاز برای شما ثبت می‌شود.تا قبل از تایید نظر امتیاز شما در قسمت تاریخچه بخش امتیازات در صف نمایش داده میشود.
چرا بایستی در حساب کاربری شماره کارت ثبت کنم؟
در صورتی که از خرید خود منصرف شوید پشتیبانی سایت در کمترین زمان ممکن مبلغ را به شماره کارت شما برگشت می دهد. مهم است که شماره کارت به نام مالک حساب کاربری ثبت داشته باشید
چرا بایستی در حساب کاربری آدرس ایمیل ثبت کنم؟
کلیه مکاتبات از جانب تنور گازی ایلکانا با آدرس ایمیل شما انجام می شود.