تنور گازی ایلکانا
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

فطیر چیست و چرا باید در پخت نان فطیر از تنور گازی استفاده کرد؟

مواد لازم و طرز تهیه ی نان محلی فطیر به همراه بهترین روش پخت

فطیر چیست؟

نان فطیر یک نان گرم مورد علاقه اکثر افراد می باشد که هم برای رفع گرسنگی و هم برای تجربه طعم خوشمزه یک نان آن را تهیه و نوش جان می کنند.

 

مواد لازم برای درست کردن نان فطیر :

آب ولرم: نصف پیمانه
آرد الک شده: ۴ پیمانه
آب گرم: ۲ پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
پودر خمیر ترش: ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
کنجد: مقدرای (برای تزئین)
گردو خرد شده: یک پیمانه
دارچین: ۲ قاشق سوپخوری
شکر برای داخل نان: نصف پیمانه

 

نان فطیر

پخت نان فطیر در خانه

 

طرز تهیه نان فطیر :

پودر خمیر ترش را با یک قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم( گرمای مناسب آب ولرم باید ۴۰ درجه سانتی گراد باشد) مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا پف کند.

سپس یک پیمانه آرد را با بقیه شکر ، نمک و آب ولرم مخلوط کنید و بعد از ۱۰ دقیقه به مایه خمیر ترش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به مواد استراحت دهید.

بعد روغن مایع را هم اضافه کنید و هم بزنید. بقیه آرد را هم کم کم به مایه نان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نان به خمیر تبدیل شود .تا جایی که با دست بتوان خمیر را ورز داد و خمیر به دست نچسبد.

روی خمیر آماده شده را بپوشانید و خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا زمانی که حجم آن ۲ برابر شود.

فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

 

طرز تهیه ی نان فطیر

طرز تهیه ی نان فطیر

 

گردو ، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید تا برای وسط فطیر استفاده کنید.

روی سطح صافی مقداری آرد بپوشانید و از خمیر گلوله های به اندازه ۱۰۰ گرم جدا کنید و با وردنه آن را باز کنید .

بعد مقداری از مخلوط گردو و شکر را در وسط نان قرار دهید و اطراف خمیر را به وسط آن جمع کنید و ببندید . بعد نان را با دست پهن کنید.

نان را به مدت ۱۰ دقیقه در سینی چرب شده قرار دهید تا استراحت کند . بعد روی خمیر فطیر کمی روغن بمالید و کنجد بپاشید.

سپس سینی را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در وسط فر قرار دهید تا نان ها پخته شوند.

همچنین آموزش پخت نان ترکی کاتمر بدون استفاده از تنور گازی در خانه را میتوانید در وبلاگ ما مطالعه کنید.

 

نان فطیر خانگی

نان فطیر خانگی

 

اگر خمیر به دست چسبید، کمی آرد و روغن مایع علاوه بر پیمانه های داده شده، اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین برود. اگر میخواید آموزش پخت نان را در تنور گازی ببینید مقاله ی “پخت نان در تنور گازی” را مطالعه کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد نان فطیر

نان فطیر جزو نان و خمیر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد.

نان فطیر را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
منبع این آموش خوشمزه فطیر چیست و طرز پخت نان محلی سایت نمناک می باشد.

 

2
دیدگاه‌های نوشته

*
*

    سهیلا جعفرآبادی 2021-08-27 پاسخ

    سلام آموزش خوبی بود. لطفاً اینگونه آموزش ها رو بیشتر بزارید. باتشکر

      سعید خرمالی 2021-08-27 پاسخ

      با سلام و احترام و خوش آمد به شما؛ چشم در آینده آموزش های بیشتری منتشر خواهیم کرد.

جواب سوال‌هاتون رو می‌تونید در زیر پیدا کنید. در غیر اینصورت از ما بپرسید، ما همیشه به سوالاتتون جواب می‌دهیم.
شرایط کسب امتیاز از طریق ثبت نظر چیست؟
شما می توانید پس از دریافت سفارش، نظر خود را در رابطه با محصول خریداری شده در ایلکانا بنویسید. پس از تایید نظر شما توسط کارشناسان ایلکانا، امتیاز برای شما ثبت می‌شود.تا قبل از تایید نظر امتیاز شما در قسمت تاریخچه بخش امتیازات در صف نمایش داده میشود.
چرا بایستی در حساب کاربری شماره کارت ثبت کنم؟
در صورتی که از خرید خود منصرف شوید پشتیبانی سایت در کمترین زمان ممکن مبلغ را به شماره کارت شما برگشت می دهد. مهم است که شماره کارت به نام مالک حساب کاربری ثبت داشته باشید
چرا بایستی در حساب کاربری آدرس ایمیل ثبت کنم؟
کلیه مکاتبات از جانب تنور گازی ایلکانا با آدرس ایمیل شما انجام می شود.